ITContact.cz
| katalog IT firem

REGIONSERVIS s.r.o.

Nad Koupadly 287/5, 1 1 Říčany - Strašín

Váš odborník, pro samosprávy na konference, setkávání a odborná školení. Na financování, hospodaření, právo a poradenství v dosahování cílů a zvyšování výkonnosti, pro státní správu na odborné školení, workshopy, e-learning, poradenství a konference, pro soukromé společnosti a podnikatele na marketing a obchod s územními samosprávami. REGIONSERVIS s.r.o. je největší firmou zaměřenou výhradně na veřejnou správu na českém trhu, měřeno počtem klientů (velikostí portfolia) ze samospráv měst a obcí a dále státní správy (Městské, krajské i centrální úřady). Ročně je našimi klienty více než 2 tisíce samospráv (měst, obcí, krajů) a desítky úspěšných podnikatelů, obchodních společností a úřadů státní správy. Na trhu jsme již od roku 2001, od té doby jsme uspořádali přes 350 setkání, konferencí a odborných seminářů, proškolili jsme více jak 25.000 osob v délce více jak 3.000 vyučovacích hodin a zrealizovali stovky zakázek pro veřejný i soukromý sektor. Naše hlavní činnost je orientovaná na rozvoj a setkávání samospráv a podporu podnikatelů, reklamy, marketingu a obchodu v prostředí samospráv. Samosprávy představují roční obrat více než 269 mld. Kč a jsou velmi podstatnou hybnou silou rozvoje naší země! Kvalita našich služeb je ověřená nejnovější normou ISO 9001:2008 od švýcarské společnosti SGS SA, Systems & Services Certification, Geneva. Velký důraz věnujeme na systém neustálého "sebezdokonalování" formou sledování spokojenosti našich klientů a jejich přání. Naše společnost vyznává pokrokový kodex právního státu (vládu práva) a proto vše co děláme, je vždy v souladu s právem, dobrými mravy a společenskými pravidly. Kodex právního státu nám slouží i k velmi účinnému prosazování cílů našich partnerů a klientů.

Adresa Nad Koupadly 287/5, 1 1 Říčany - Strašín
Web www.regionservis.cz

Zajímavé produkty jiných firem

Data z rejstříků

Informace o firmě REGIONSERVIS s.r.o. jsou bez záruky. Poslední aktualizace: 1. 1. 2024
Právní forma: Společnost s ručením omezeným
Počet zaměstnanců: 1 - 5 zaměstnanců
Ekonomické činnosti:
  • Zprostředkování velkoobchodu a velkoobchod v zastoupení
  • Ostatní maloobchod s novým zbožím ve specializovaných prodejnách
  • Vydávání softwaru
  • Činnosti v oblasti filmů, videozáznamů a televizních programů, pořizování zvukových nahrávek a hudební vydavatelské činnosti
  • Poradenství v oblasti řízení
  • Reklamní činnosti
  • Ostatní profesní, vědecké a technické činnosti
  • Překladatelské a tlumočnické činnosti
  • Ostatní vzdělávání j. n.
  • Ostatní zábavní a rekreační činnosti j. n.

Hledáte nové zákazníky?

Máme aktuálně 6.618 aktivních poptávek u kterých hledáme dodavatele. Zadejte číslo, zavoláme zpět do 15 minut a najdeme ty pro vás.